Aukioloajat

ma-pe klo 10-15la suljettusu ja arkipyhät suljettu*9.3. - 18.4. Ravintolasulun aikana ainoastaan nouto! Tilauksen voit tehdä etukäteen joko soittamalla p. 09-4587755 tai sähköpostitse info[at]allungrilli. com (tilaus vastaanotettu vahvistusviestin saatuasi) tai tulemalla paikan päälle tilaamaan. Ruokailemaan voivat jäädä VAIN henkilöstöravintolatoiminnan piiriin kuuluvat ruokailusopimusasiakkaat.* Ravintolasulun aikana olemme poikkeuksellisesti lauantaisin suljettu, avoinna ma-pe klo 10-15

Suosittelemme

Floridanleike17.50 EURleivitetty, tomaatti-ananaskastikeL
Kuvia tiloista:
/albumi/kokoustilat/

Käytettävissä on kaksi kabinettia:

ISOMMILLE RYHMILLE

- 16-18 hengen kabinetti. Varusteluun kuuluu valkotussitaulu, fläppitaulu,(valkokangas) ja langaton internet-yhteys. Tilavuokra aukioloaikoinamme 18,60e /tunti (sis. alv 24 %), päivän maksimiveloitus 99,20e (sis. alv 24 %). Kokoustilaan voit vuokrata myös videotykin varaamalla sen meiltä etukäteen. Tykki voidaan kytkeä joko VGA- tai HDMI-liitännällä. Tykin vuokrahinta on 8e/tunti. Tilavarauksen peruutus viimeistään viikkoa aiemmin, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan tilavuokra varauksen keston mukaan.

PIENEMMILLE RYHMILLE

- 16 hengen kabinetti. Myös tässä kabinetissa on valkotussitaulu, fläppitaulu (valkokangasta itsessään ei ole, mutta videotykillä voi heijastaa valkoiseen seinään muitta mutkitta) ja langaton internet-yhteys. Tilavuokra aukioloaikoinamme 12,40 e/tunti (sis. alv 24 %), päivän maksimiveloitus 74,40 e (sis. alv 24 %). Kokoustilaan voit vuokrata myös videotykin varaamalla sen meiltä etukäteen. Tykki voidaan kytkeä VGA- tai HDMI-liitännällä. Tykin vuokrahinta on 8 e/tunti. Tilavarauksen peruutus viimeistään viikkoa aiemmin, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan tilavuokra varauksen keston mukaan.

Tee kokoustilavaraus tästä:

* = pakollinen kenttä

Nimesi*
Puhelin*
Email*
pvm/aika*
Hlö määrä*
Kabinetti*
Iso
Pieni
Tarjoilut?*
Kahvitus
Ruokailu
Muuta