Aukioloajat

ma-pe klo 7.30-17la klo 11-17  Sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu.

Päivän lounas

Uunimakkaraa juustotäytteellä10.20 EUR
Täytetyt silakkafileet10.50 EUR
Kanasalaatti10.50 EUR

Suosittelemme

Häränpihvi25.90 EURkerma-viherpippurikastikeL, K
Kuva
Kuvia tiloista:
/albumi/kokoustilat/

KOKOUSTILATIEDOT OVAT VANHENTUNEET! TOIMIMME UUSISSA TILOISSA JA PÄIVITÄMME KOKOUSTILOJEN TIEDOT MAHDOLLISIMMAN PIAN.Käytettävissä on kaksi kabinettia:

ISOMMILLE RYHMILLE

- 20-24 hengen kabinetti. Varusteluun kuuluu valkotussitaulu, fläppitaulu, piirtoheitin (ei kalvoja/tusseja), valkokangas ja langaton internet-yhteys - Tila on tarvittaessa jaettavissa kahteen osaan. Tilavuokra aukioloaikoinamme 10 euroa/ensimmäinen tunti, 5 euroa seuraavat tunnit, päivän maksimiveloitus 40 euroa. Kokoustilaan voit vuokrata myös videotykin varaamalla sen meiltä etukäteen. Tykki voidaan kytkeä joko VGA- tai HDMI-liitännällä. Tykin vuokrahinta on 5 e/tunti, päivän maksimiveloitus 30 euroa.Tilavarauksen peruutus viimeistään viikkoa aiemmin, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan tilavuokra varauksen keston mukaan.

PIENEMMILLE RYHMILLE

- 8-10 hengen kabinetti. Myös tässä kabinetissa on valkotussitaulu, fläppitaulu, piirtoheitin (ei kalvoja/tusseja), valkokangas ja langaton internet-yhteys. Tilavuokra aukioloaikoinamme 10 euroa ensimmäinen tunti, 5 euroa seuraavat tunnit, päivän maksimiveloitus 30 euroa. Kokoustilaan voit vuokrata myös videotykin varaamalla sen meiltä etukäteen. Tykki voidaan kytkeä VGA- tai HDMI-liitännällä. Tykin vuokrahinta on 5 e/tunti, päivän maksimiveloitus 30 euroa.Tilavarauksen peruutus viimeistään viikkoa aiemmin, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan tilavuokra varauksen keston mukaan.

Tee kokoustilavaraus tästä:

* = pakollinen kenttä

Nimesi*
Puhelin*
Email*
pvm/aika*
Hlö määrä*
Kabinetti*
Iso
Pieni
Tarjoilut?*
Kahvitus
Ruokailu
Muuta